Råd & stöd i förskolan

Är du förälder eller pedagog och behöver stöd och vägledning för ett adopterat barn som ska börja i, eller som varit i förskolan en tid? Nu kan du konsultera Karin Werholt på Adoptis som är förskollärare och specialpedagog. Karin har arbetat i förskola under 25 år och är specialiserad på de behov adopterade barn kan ha i förskolan.

Exempel på frågor jag får på Adoptis:

  • Hur vet vi att vår dotter kan börja i förskolan?
  • Hur kan vi som föräldrar förbereda och tänka runt inskolningen i förskolan?
  • Vår son började i förskolan för fem månader sedan och allt har gått jättebra men de senaste veckorna har han inte varit sig själv. Han vill inte gå till förskolan och pedagogerna får inte ta i honom när han är där. Här hemma blir han lätt arg och slår på oss och kastar saker. Vad har hänt?

Har du frågor och funderingar runt ditt barns förskolestart och vistelse i förskola (eller dagmamma) då är du varmt välkommen att kontakta Karin via kontaktformulär eller 0739 32 35 76. Konsultationen sker sedan vanligtvis via telefon, mejl eller Skype.

Mitt konsultarvode:
För familjer - Om du är förälder och önskar kontakt med mig kostar det 200 kr exkl. moms/påbörjad halvtimme. Ett kort samtal eller mejl där du beskriver er situation kostar ingenting. Bor du i Skåne kan jag göra ett besök på ditt barns förskola och ge tips och råd till pedagogerna, om ni kommer överens om det. Restiden räknas och reseersättning med 18.50 kr/mil tillkommer.

För förskolor - Ni är välkomna att kontakta mig för konsultation till en kostnad av 500 kr exkl moms/ timme.