Råd & stöd i skolan

På Adoptis erbjuder Karin Werholt, som är specialpedagog, stöd och hjälp till föräldrar och pedagoger vid skolstart och andra skolrelaterade frågor. Detta kan göras över hela landet via telefon, mail eller Skype.

Exempel på frågor jag får på Adoptis:

  • Vårt barn behöver extra förberedelse när han ska börja i skolan - hur kan vi göra?
  • Min son går i förskolan och jag funderar på om han behöver vara kvar där ett år till innan han börjar i förskoleklass. Jag vill gärna bolla för- och nackdelar med er på Adoptis.
  • Vi blir snart föräldrar till en flicka som är i skolåldern och vill gärna veta mer om hur det är med skolplikt och modersmålsundervisning mm?

Har du frågor och funderingar runt ditt barns skolstart eller skolgång? Då är du varmt välkommen att kontakta mig via kontaktformulär eller tel. 0739 32 35 76. Konsultationen sker sedan vanligtvis via telefon, mejl eller Skype.

Vårt konsultarvode:
För familjer - Om du är förälder och önskar kontakt med mig kostar det 200 kr exkl. moms/påbörjad halvtimme. Ett kort samtal eller mejl där du beskriver er situation kostar ingenting. Bor du i Skåne kan jag göra ett besök på ditt barns skola och ge tips och råd till pedagogerna, om ni kommer överens om det. Restiden räknas och reseersättning med 18.50 kr/mil tillkommer.

För skolor - Ni är välkomna att kontakta mig för konsultation till en kostnad av 500 kr exkl moms/ timme.